Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 06 жовтня 2014 21:57

Фіналісти Кубка України-2014 з бейсболу визначилися

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

У вирішальних матчах за Кубок України з бейсболу цього сезону зустрінуться кіровоградський "КНТУ-Єлисаветград" та команда "Західний вогонь" з Рівного, які минулих вихідних у Кіровограді здолали своїх суперників у півфінальних серіях до двох перемог.

У суботу "КНТУ-Єлисаветград" двічі переграв чернівецьких "Соколів" -7:2,15:0, а ось у другій півфінальній серії розгорнулася запекла битва. У суботу в першій зустрічі кіровоградський "Діамант" поступився рівнянам, які повели у серії. У дебюті першої недільної гри завдяки помилкам оборони господарів рівняни вийшли вперед -2:0 і зберігали цю перевагу до середини матчу. Однак у п'ятому інінгу кіровоградці не лише змогли відновити рівновагу, а й здобути одразу 5 очок.

Команду Сергія Зеза такий поворот подій на бейсбольному полі, схоже, не зовсім влаштовував і вони у своїй шостій атаці скорочують розрив у рахунку до мінімуму 5-4. Але й підопічні Сергія Лімаренка відчувши смак перемоги, що наближається, стали додавати по рану в кожній наступній атаці, довівши рахунок поєдинку до 7-4 і 1-1 у серії.

Визначити другого фіналіста мала третя вирішальна гра між рівненським Західним вогнем та кіровоградським Діамантом, на яку у господарів зовсім не залишилося свіжих пітчерів. Довелося тренерам випускати на гірку втомлених гравців у двох попередніх зустрічах.

А от у гостей із цим проблем не виникло. Євген Ткаченко, добре знайомий кіровоградським любителям бейсболу з виступів за київську АТМУ та збірну країни, провів гру просто блискуче і багато посприяв команді Рівного здобути дуже важливу перемогу у цій грі з рахунком 6-1 та вийти у фінал.

Тепер у Рівному за тиждень відбудуться перші дві гри фінальної серії до трьох перемог із багаторазовим чемпіоном та володарем Кубків країни кіровоградським КНТУ-Єлисаветград.

baseballfan.com.ua

Read 5331 times Last modified on Вівторок, 07 жовтня 2014 10:14

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha