Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

×

Повідомлення

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Понеділок, 02 серпня 2021 21:58

Зоря крупно обіграла Інгулець

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Зоря крупно обіграла Інгулець © УПЛ

Для «Зорі» зараз кожен матч чемпіонату України є дуже важливим не лише з турнірної точки зору, а й щодо підготовки до ігор кваліфікації Ліги Європи. Оскільки поєдинок першого туру на своєму полі в Запоріжжі команда провела невдало, програвши «Олександрії» 0:1,

Віктор Скрипник зробив деякі перестановки у стартовому складі, випустивши на поле з перших хвилин Хомченовського та Аллахьяра.

Саме іранський форвард вже на 4-й хвилині задав тон грі та створив перший небезпечний момент біля воріт «Інгульця». Він отримав передачу у штрафному майданчику суперників і, довго не роздумуючи, пробив центром. Гальчук зіграв невпевнено, але все ж таки відбив м'яч на кутовий. Однак відразу після розіграшу стандарту гості відкрили рахунок. М'яч вдало відскочив на ногу Кочергіну і той з льоту приблизно з лінії штрафного майданчика завдав сильного і точного удару в лівий від себе нижній кут.

Пройшла лише хвилина, а на табло кропивницького стадіону «Зірка» вже горіла цифра 2 навпроти команди з Луганська. Вибиваючи м'яч від воріт, грубо схибив Гальчук. Той самий Аллах'яр м'яч перехопив і зробив передачу направо на Громова, який сам міг завершувати цей епізод. Але він не пожадував, а побачив Кочергіна, що перебуває у вигіднішій позиції. Настав ще один разючий удар від Владислава, тепер уже в протилежний кут, і атакуючий хавбек «Зорі» став приймати привітання з одним із найраніших дублів за всю історію української Прем'єр-Ліги.

Дивиться щоденні огляди на YouTube: Olympic Sunrise. 10 нефартовий день. Провали, злети, несправедливість та феноменальне досягнення

На честь футболістів «Інгульця», такий бентежний початок гри не надломив команду і вона великими силами пішла вперед, щоб відігратися. Двічі на 14-й та 19-й хвилинах Опанасенко бив із середньої дистанції, але Шевченко був уважний і обидва рази зіграв надійно. А ще раз, на 23-й хвилині, на шляху м'яча, пущеного Ковальовим, вчасно для гостей виявився Фаворов, котрий зумів відвести загрозу.

Відбивши цей тиск господарів поля, «Зоря» знову заграла активно в атаці і ще, як мінімум, двічі могла збільшити свою гольову перевагу. Особливо шикарний момент для взяття воріт мав Шахаб на 26-й хвилині, коли йому асистував ліворуч Хомченовський. Бив іранський форвард метрів з чотирьох просто впритул, але цього разу Гальчук зіграв вище за усілякі похвали і відбив м'яч. Через чотири хвилини голкіпер «Інгульця» знову опинився на увазі, коли парирував небезпечний і неприємний удар від Кочергіна з меж штрафного майданчика.

І вже перед самою перервою на 42-й хвилині був непоганий шанс відзначитися у Запорожця. Отримавши передачу від Гопея, він бив низом у дальній кут, але трохи схибив.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Початок другого тайму був дуже схожий на те, що ми побачили в першому. Знову на шостій хвилині забив Кочергін, який оформив таким чином хет-трик. Гольову атаку розігнав Шахаб, який вже на половині поля суперників віддав зручну передачу правому партнерові. Незважаючи на те, що перед Кочергіним був захисник, він вирішив пробити в ближній від воротаря кут і влучив у ціль. Гальчук і в цьому епізоді виглядав непереконливо, пропустивши третій м'яч у грі від одного футболіста.

Результат матчу практично був вирішений наперед, але команди продовжували грати з акцентом на атаку і моменти ще виникали як в одних, так і в інших воріт. З найгостріших можна відзначити контрвипад «Зорі» на 67-й хвилині, коли Аллах'яр та Шахаб чудово зіграли на лівому фланзі і останній зробив довгу передачу на Булеуцу. Але той не зумів як слід потрапити по м'ячу. А потім на 72-й хвилині втретє в цьому поєдинку бив по воротах гостей Опанасенка, проте Шевченко знову не дозволив тому відзначитися.

І все-таки «Інгулець» забив. На 75-й хвилині, застосувавши високий пресинг, господарі поля відібрали м'яч у гравців оборони «Зорі» та Полегенько точною передачею знайшов у штрафному майданчику суперників Сітало, який своїм шансом скористався сповна.

Розклад Олімпійських ігор у Токіо-2020

Був ще епізод на 80-й хвилині, коли у штрафному майданчику луганчан у боротьбі за м'яч зійшлися Сітало та Руфаті. Нападник упав, причому здалося, що його опонент тримав його. Але арбітр матчу Бойко ухвалив інше рішення, показавши жовту картку гравцю «Інгульця».

А всі крапки над «і» розставили новачки «Зорі» Крістіан та Фрімпонг, які наприкінці матчу вийшли на заміну. Голи вийшли схожими. На 83-й хвилині та на другій компенсованій вони отримували передачі зліва від Булеці і точно пробивали з близької дистанції.

Ось таким результативним вийшов цей матч, у якому «Зоря» здобула свою першу перемогу в новому чемпіонаті країни. Так би зіграти їй ще у Лізі Європи.

Українська Прем'єр-Ліга. 2-й тур.

«Інгульець» – «Зоря» - 1:5

Сітало, 75 – Кочергін, 6, 7, 51, Крістіан, 83, Фрімпонг, 90+2

Шишка, 56, Сітало, 80 – Вернидуб, 69, Хомченовський, 86

«Інгульець»: Гальчук – Опанасенко, Ковальов, Павлов (Козак, 60), Салем, Полегенько – Шишка (Шарай, 60), Коробенко, Запорожець – Гопей, Сітало.

«Зоря»: Шевченка – Хомченовський, Імереков (Снурніцин, 87), Вернидуб, Фаворов (Руфаті, 78) – Назаріна – Кочергін, Громов (Фрімпонг, 88), Бульця – Аллах'яр (Крістіан, 78), Шахаб (Лунев, 78) .

Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл.).

Стадіон: "Зірка" (Кропивницький).

Удари (у ворота): 9 (5) – 12 (9)
Кутові: 3 – 5
Офсайди: 3 - 3.

Read 590 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha