Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 25 липня 2021 14:52

Українські софтболістки гідно виступили на чемпіонаті Європи

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

З 19 по 24 липня на полях празьких стадіонів Svoboda Park та Spectrum Praha проходили софтбольні поєдинки чемпіонату Європи серед спортсменок до 18 років.

Поборотися за нагороди континентальної першості до чеської столиці приїхали збірні Австрії, Німеччини, Італії, Іспанії, Чехії, Нідерландів, Польщі, Хорватії, Франції, Швеції та України.
В активі української збірної перемоги над збірними Австрії 10-0, Хорватії 11-1, Швеції 12-5 та Польщі 7-4. У Пасиві чотири поразки від збірних Нідерландів 3-22, Чехії 1-8, Іспанії 0-8 і дещо образливе в суботній грі від збірної Польщі 7-9.
В останній атаці за трьох зайнятих баз на 2 аутах нам не вдалося відбити такий бажаний хіт! Натомість у недільному поєдинку українські софтболістки взяли реванш над польськими однолітками з рахунком 7-4 та посіли 7 місце у турнірній таблиці.
Поки що без медалей, але у наших молодих софтболісток попереду ще багато різних турнірів, а досвід празького теж стане в нагоді в їхній подальшій спортивній долі. Відгуки в соцмережах здебільшого позитивні та хвалебні, можна вважати, що українські аматори залишились задоволені виступом наших дівчат.

Дивиться щоденні огляди на YouTube: Olympic Sunrise: Токіо 2020. День перший. Бронза Дар'ї Білодід та інші підсумки
Усі вони намагалися, проте не можна не відзначити надійну, практично дорослу гру молодого пітчера збірної 2007 року народження Єви Кісіль. На її тендітні плечі випала частка подавати м'ячі в 19 інінгах. На рахунку Єви, дочки тренера збірної та луганської НІКІ Василя Кисиля, три перемоги та одна поразка на першому для себе представницькому турнірі.
Підтвердили свій високий клас визнані лідери команди авторка гранд-слему Аня Ходаковська (AVG.563) та двох хоумранів (соло та 2 рани) Діана Вашай (AVG.500).

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Подякуємо софтболісткам: Вікторії Безлатній, Валерію Долобану, Ані Ходаковській, Ані Кіхтенко, Єві Кисіль, Яну Мацкевичу, Єлизаветі Миронченку, Вікторії Новаку, Ані Новаку, Валерію Олінюку, Анастасію Присяжнюку, Марії Романовій, Алісі Терловій, Діані Ваша , Тетяну Жук, а також тренерів збірної: Василя Киселя, Оксану Шанцову, Юлію Миронову та Станіслава Сомотова.

Розклад Олімпійських ігор у Токіо-2020
Сьоме місце в Європі – добрий плацдарм для боротьби за медалі у наступних турнірах. Українські вболівальники всі п'ять днів були разом із командою, раділи нашим перемогам та переживали поразки. Бажаємо гравцям та тренерам щастя, здоров'я, нових перемог у майбутніх всеукраїнських та міжнародних турнірах.
Господині чемпіонату, збірна Чехії, обіграли у фіналі італійок 6-3, і вибороли золоті нагороди континентальної першості.
У матчі за бронзові нагороди юніорки Нідерландів були сильнішими за збірну Іспанії 7-3.
sametur.com

Read 825 times Last modified on Неділя, 25 липня 2021 15:21

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha