Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 05 серпня 2020 18:50

Карпати клубну емблему передали ультрас

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Карпати клубну емблему передали ультрас фото из открытых источников

ФК " Карпати " вирішив провести ребрендинг. Тепер клуб має новий логотип.

У мережі вже помітили, що новий герб "Карпат" зробили за стандартним шаблоном.

У Карпат - новый логотип, старый герб передали общественной организации ультрас - изображение 1

Попередній герб у клубі вирішили передати громадській організації "Ультрас Карпати". Відтепер вона є повноправним власником прав на клубний герб.

Передача прав на емблему відбулася на символічній локації – 16-му, фанатському секторі стадіону "Україна". Одразу після оформлення всіх необхідних документів за участю юристів обох сторін співвласник "Карпат" Олег Смалійчук передав символічний герб одному із засновників ГО "Ультрас "Карпати" Михайлу Мірку.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Я переконаний, що далі ми всі пливтимемо в одному човні, маючи одне спільне бачення, одну стратегію та одну мету, - зазначив Олег Смалійчук . - Разом з вами, справжніми фанатами, які завжди носитимуть герб на серці і ніколи не "перевзуються", разом із вашою довірою та підтримкою, ми зробимо сильний клуб, яким пишатимемося.

Висловився представник ГО "Ультрас Карпати".

Читати так само: Палацовий переворот у ПФЛ

Вже кілька років ми вели активні переговори з керівництвом про те, щоб герб закріпити за тими, хто його справді цінує, але досягти належного результату досі не вдавалося, – розповів Михайло Мірка. – Сьогодні ми змогли знайти точки дотику з новим керівництвом клубу у близьких площинах цінностей. Не вдаючись до поспішних авансів, все ж таки вважаємо це одним із найбільш стратегічно правильних рішень, яке відкриває нову сторінку в новітній історії великого клубу "Карпати".
В епоху тотальної комерціалізації футболу і одночасно в життєво складний для нашого клубу час нам - фанатам "Карпат" - лише ціною спільних зусиль і прагненням до вищої мети нарешті вдалося завоювати для себе найважливіше, - каже фанат Олесь "Сігал". - І таким чином уберегти те, без чого жоден із нас не уявляє свого життя, від майбутніх можливих ризиків, ганьби чи взагалі зникнення. Ми продовжимо й далі плекати герб рідного клубу і готові брати на себе відповідальність за його гідність та безпеку.

ua-football.com

Read 609 times Last modified on Середа, 05 серпня 2020 18:58

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha