Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 04 серпня 2020 13:54

Серія хоум-ранів у кропивницькому дербі

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
Серія хоум-ранів у кропивницькому дербі фото из открытых источников

1 серпня, у Кропивницькому та Києві відбулися ігри четвертого туру першості країни з бейсболу у дивізіоні "А". Кропивницьке дербі, як і очікувалося, пройшло під диктування більш досвідченої команди БіоТехКом-КНТУ .

У першій грі яка проходила в суботу ювелірна робота на гірці пітчера Ігоря Лукіна не давала жодних шансів беттерам БіоТехКом-СДЮШОР-2. У другому іннінгу він оформив три SO буквально за кілька хвилин.
З кожним інінгом підопічні Юрія Бойка та Олега Бойка набирали по рану по два і до шостого інінгу гра наближалася до нокауту - рахунок став 9-0. Олексій Савченко, який замінив на гірці Ігоря Лукіна, теж добре впорався зі своїми обов'язками. Остаточний рахунок суботньої гри 15:0.


У Києві першого дня туру, АТМА розгромила рівненський "Західний Вогонь" 22-1.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Другий ігровий день розпочався о 10.00 ранку. У Кропивницькому саме ця гра викликала підвищений інтерес, бо перші інінги вийшли кидати молоді пітчери, які є в обох командах.
Але сюрпризу не сталося. Лише у першому іннінгу першої недільної гри зберігся нульовий рахунок. а вже у другому бейсболісти команди БіоТехКом-КНТУ увімкнули важку артилерію. Спочатку дворановим хоум-раном відзначився Євген Жанталай, а потім його успіх повторив Костя Бойко. У третьому інінгу соло хоум-раном відзначився Ілля Великий. Гравці другої кропивницької команди БіоТехКом-СДЮШОР-2 намагалися хоч розмочити рахунок, але він так і залишився сухим. Ще один нокаут 11-0.


Заключна гра туру також закінчилася нокаутом 19-2.

Читайте також: Банан для форвард Інгульця
У Києві АТМА у другій грі туру перемогла "Західний Вогонь" 14-8, а у третій 7-3.
Руслан Мусієнко, SportРепортер

фото Віктор Дорощук, Таня Португальська

Read 866 times Last modified on Понеділок, 17 серпня 2020 02:16

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha