Print this page
Неділя, 30 червня 2019 17:25

Аліна Ягупова «У збірній не було колективу, а «Єлисавет-Баскет» згадую із захопленням»

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

Причини невдачі на Євробаскеті-2019 та спогади про кіровоградський етап своєї кар'єри в ексклюзивному коментарі капітана збірної України Аліни Ягупової.

Моя особиста думка, що у нашій команді дуже багато проблем. Здавалося б, усе гаразд у нас було, все чудово. Але так вийшло, що порушилася дисципліна у нас у команді, і ми не змогли виграти ті ігри, які могли і мали вигравати. Скажу так, у нас не було спільної дисципліни, не було командного духу, не було єдиного переможного настрою. Повірте, я, як капітан, намагалася згуртувати дівчат. Але частина гравців мене просто не слухає і не сприймає як капітана, щоб я не робила. Я не хочу переходити на особи і не хочу нікого ображати. Але єдиного колективу не було. І Латвія та Британія, так вийшло, були налаштовані краще та більше хотіли перемогти, ніж ми. Цим все сказано.

Плюс наприкінці у сьогоднішній грі з британками елементарно забракло сил у четвертій чверті. Грати у п'ять-шість людей дуже важко. Ось нас і забракло.

Зараз відчуваю велике розчарування, що вкотре не змогли виправдати надії вболівальників. Нам тепер тільки залишається працювати далі, формувати нову команду, здатну прогресувати, а не регресувати, як було зараз. Я вважаю, що потрібно оновлювати збірну та запрошувати гравців, які горять бажанням тренуватися, грати, боротися, битися за результат до останньої секунди, а не так вийти та пограти так для себе.

Обов'язково передайте привіт усім кропивницьким уболівальникам та особливо президенту нашого клубу Руслану Згрівцю. Жаль, що зараз немає жіночої команди у вашому прекрасному місті. У «Єлисавет-Баскет» ми мали єдину родину. Там я почувала себе, як удома і дуже хотіла грати та перемагати. Адже були чудові умови, були чудові вболівальники, була чудова баскетбольна атмосфера. У Кіровограді було приємно та зручно перебувати. Зараз щось подібне я відчуваю, граючи у закордонних клубах. Але вперше, мабуть, ці почуття, коли після перемог виростали крила, пережила саме у баскетбольному клубі «Єлисавет-Баскет». Так що Дякую всім велике, хто був причетний до цього пам'ятного етапу моєї кар'єри.

Юрій Ілючек «Арена Рига», SportРепортер

Дякуємо спортивному меценату Руслану Згрівцю за можливість висвітлювати події на жіночому Євробаскеті -2019.

Read 618 times Last modified on Понеділок, 01 липня 2019 00:00

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha