Print this page
Понеділок, 19 червня 2017 23:52

Сенсацій не відбулося

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Сенсацій не відбулося .fiba.com

Італійки на класі переграли збірну Словаччини, а француженки залишили за бортом турніру команду Греції.

Як і передбачалося, збірна Італії виявилася "не по зубах" словачкам. Ні, підопічні Маріана Свободи намагалися і навіть виграли дві чверті. Але рішучий ривок італійок у третій десятихвилинці, яку вони виграли з різницею у 9 пунктів, дозволив саме команді Андреа Капобіанчо відсвяткувати підсумковий успіх. Було помітно, що скуадра адзурра додавала саме тоді, коли це було необхідно, і постійно тримала гру під своїм контролем. Щойно суперниці наближалися на небезпечну відстань, відразу ж включалися Соттана та Зандаласіні, які набрали по 15 очок, та й Дотто «вистрілювала» тоді, коли це було потрібно. До того ж та Зандаласіні ще й домінувала під щитами, зібравши «солідний урожай» з 12 підбирань.

Якщо ж оцінювати наших майбутніх суперниць, то у них небезпеку становлять Балінтова, Ружичкова, Вуначалова та більше за інших атакуюча здалеку Сіамова. Але загалом словацька команда можна порівняти з тією ж угорською, де ставка робиться на колективні дії без яскравих зірок. Загалом, нам просто потрібно зіграти у свою гру, яка покаже: хто сильніший?

Чемпіонат Європи серед жінок. Градець-Кралове. Третій тур.

Словаччина – Італія – 61:68 (12:16, 18:17, 13:22, 18:13).

Статистичні дані будуть опубліковані пізніше.

У Празі франзуженкам довелося попрацювати, щоб зламати опір «гречанок, що «відчайдушно хапалися за рятівну соломинку». Але клас є класом. І кінцівка залишилася за збірною Франції – 70:63 (14:19, 21:11, 14:22, 21:11).

Таким чином, до чвертьфіналу безпосередньо потрапили з груп А та В – Іспанія та Туреччина, а з груп С та Д – сенсаційна Бельгія та Франція. А завтра за право зіграти у вісімці найсильніших сил поміряються в Градець Кралово – Україна та Словаччина, Італія та Угорщина, а у Празі – Росія та Греція, Латвія та Сербія . Вперед, Україно.

Юрій Ілючек із Градець-Кралово, спеціально для «Спортрепортера» за підтримки Руслана Згрівця.

Read 431 times Last modified on Вівторок, 20 червня 2017 15:42

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha