Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 29 травня 2016 01:39

Турнір пам'яті загиблого в АТО Олексія Волохова

Автор: 
Rate this item
(0 votes)

21 травня у СК «Зірочка» пройшов турнір пам'яті загиблого в АТО Олексія Волохова з Таеквон-до ІТФ серед кадетів та юніорів. У змаганнях брали участь 170 спортсменів із 5 команд України. У складі збірної кіровоградської області виступали таєквондисти з КДЮСШ №2, СК «Ван Вей», ДЮК «Мрія» та ДЮК «Надія».

На відкриття змагань запросили батьків та родичів Олексія, а його дядько Андрій Суровцев, привіз команду із Києва. Змагання проводилися за двома видами програми: особистий туль, спаринг та командний спаринг.

Наші спортсмени показали добрий результат, не підвели також збірники України: Ейвазов Юсіф, Дубовик Ярослав, Діордієва Лілія та Таратута Катерина. Разом із ними чемпіонами стали: Зюнзя Ілля, Андрєєва Анастасія, Перебійніс Ганна, Кривохіжин Олег, Гасленко Роман, Піценко Андрій, Юрченко Микита, Бутурліменко Ілля, Кітрар Назар, Семенчук Дмитро.

Тренують спортсменів: Зюнзя Ігор, Конопацький Андрій та Лягаєва Владислава, Фомуляєв Владислав.

Хотілося б подякувати за допомогу в організації турніру: президента обласної федерації Таеквон-до ІТФ Зайцева Дениса Анатолійовича, торгової марки Себек, Продукти Єрмоліно Оксана Твердоступ, а також Андрія та Віктора Суровцева.

Найближчі плани, у червні провести кубок області та атестацію на чорні та кольорові пояси.

Read 1070 times Last modified on Неділя, 29 травня 2016 02:03

Учусь в КДПУ им. В.Винниченка на 1 курсе факультета филологии и журналистики на специальности издательское дело и редактирование. Сам занимаюсь Таеквон-до ИТФ, пишу о нашей обласной федерации статьи и заметки.

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha