Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 10 травня 2016 16:48

Відкритий Кубок полтавської області з Таеквон-до ІТФ і наші спортсмени

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

7 травня у Полтаві пройшов відкритий Кубок полтавської області з Таеквон-до ІТФ серед кадетів та юніорів. Змагання проводилися за трьома видами програми: особистий туль, спаринг та командний спаринг.

У змаганнях брали участь 250 спортсменів із 7 міст України. У складі збірної кіровоградської області виступали таєквондисти з КДЮСШ №2, СК «Ван Вей», ДЮК «Мрія» та ДЮК «Надія».

Чемпіонами турніру стали: Ейвазов Юсіф, Діордієва Лілія, Ніколаєнко Юрій, Юрченко Данило, Лайок Богдан, Попруга Юлія, Періханян Размік, Бутурліменко Павло та Олійник Анастасія.

Срібну медаль отримали: Грузін Діана та Дубовик Ярослав.

Володарем бронзової медалі стали: Зюнзя Ілля, Горбатов Сергій, Захарченко Віталій, Конопацький Антон та Прудкун Олександр.

Тренують спортсменів: Зюнзя Ігор, Конопацький Андрій та Лягаєва Владислава.

Хотілося б подякувати за н допомогу президента обласної федерації Таеквон-до ІТФ Зайцева Дениса Анатолійовича.

Найближчі плани федерації: 21 травня у спорт залі «Зірка» провести турнір присвячений пам'яті загиблого в АТО Волохова Олексія.

Read 1059 times

Учусь в КДПУ им. В.Винниченка на 1 курсе факультета филологии и журналистики на специальности издательское дело и редактирование. Сам занимаюсь Таеквон-до ИТФ, пишу о нашей обласной федерации статьи и заметки.

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha