Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 10 травня 2016 16:46

Успіх кіровоградських спортсменів на кубку Богдана Хмельницького у Черкасах

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

24 квітня пройшов «відкритий турнір Богдана Хмельницького» з Таеквон-до ІТФ у місті Черкаси. У змаганнях взяли участь кіровоградські спортсмени з СК One Way, КДЮСШ №2, ДЮК Мрія, Надія і Компаніївка, а також ще 300 таеквондистів з 9 міст країни. Змагання проводилися за двома видами програми: особистий спаринг та туль.

Збірна Кіровоградської області зайняла 2 командне місце, обігнавши за медалями сильні команди з Києва, Кременчука та Полтави.

Чемпіонами турніру стали: Перебійніс Анна, Зюнзя Ілля, Дубовик Ярослав, Таратута Катерина, Кунц Анастасія, Бутурліменко Ілля, Конюх Наталія, Кравченко Демінара, Потапенко Влад, Сальников Дмитро, Олійник Анастасія та Андрієва Анастасія.

Срібну медаль здобули: Грузін Діана, Кравченко Демінара, Мілютін Микита та Іванець Володимир.

Бронза в активі: Рубана Владислава, Кривохіжина Олега, Кудіна Микиті, Сідуна Руслана, Кітрарка Назара, Бойка Владислава та Іщика Владислава.

Спортсменів тренують: Зюнзя Ігор, Конопацький Андрій, Садовий Дмитро, Лягаєва Владислава, Фомуляєв Владислав, Халін Віталій.

Хочемо подякувати президента обласної федерації Теаеквон-до ІТФ Дениса Зайцева.

Найближчі плани: участь у відкритому кубку полтавської області.

Read 794 times

Учусь в КДПУ им. В.Винниченка на 1 курсе факультета филологии и журналистики на специальности издательское дело и редактирование. Сам занимаюсь Таеквон-до ИТФ, пишу о нашей обласной федерации статьи и заметки.

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha